Krypteret deling med bank, advokat og revision 

Bestyrelserne står sammen mod cybercrime

Smart, krypteret deling med bank, advokat og revision 

I dagens forbundne erhvervsmiljø er det uundgåeligt at dele følsomme data med eksterne partnere som banker, advokater og revisorer. Og mens deling er afgørende, er det lige så vigtigt at sikre sikkerheden og privatlivets fred for en virksomheds data. Her kommer BOARD-OFFICE ind i billedet.

 

Overholdelse og sikkerhed: En topprioritet

Hos BOARD-OFFICE overholder vi alle relevante love og regler om databeskyttelse, herunder GDPR. Vores engagement i overholdelse giver ikke kun juridisk beskyttelse, men tilfører også et ekstra lag etisk integritet til vores drift. Vores tilgang gør det nemt for at give kontrolleret adgang til eksterne samarbejdspartnere uden at gå på kompromis med sikkerheden.

 

Hvad Betyder 'Kontrolleret Adgang'?

Sagt på en simpel måde, betyder kontrolleret adgang, at det er muligt at bestemme, hvem der har adgang til hvilke informationer. Med BOARD-OFFICE kan adgangsniveauer nemt indstilles forskelligt for forskellige medlemmer, afdelinger og eksterne partnere. Portalen sikrer solid kontrol over, hvem der kan logge på, og hvilke data denne person kan se, redigere eller slette.

 

For mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med at sikre din virksomheds data, kontakt os for at få en personlig demonstration og rådgivning.

Hvordan kan BOARD-OFFICE hjælpe dig?

Vi viser dig gerne vores bestyrelsesportal. Vi drøfter også gerne med jer, hvordan vi kan være med at skabe de bedste arbejdsgange i topledelsen.

Ingen bestyrelse er bedre end de arbejdsredskaber man stiller til rådighed.

Udfyld skemaet og bliv kontaktet med det samme.
Skrivebord