Deling og sikring af informationer som filer og korrespondance 

Vigtig drøftelse i bestyrelsen

I en tid, hvor cybersikkerhed er vigtigere end nogensinde, forstår vi hos
BOARD-OFFICE behovet for at beskytte værdifulde dokumenter, e-mails og data der kan have stor indflydelse på forløbet af en virksomheds fremtid.

Vores mål er at tilbyde en bestyrelsesportal, hvor man trygt kan uploade, læse og dele filer uden bekymringen for sikkerheden. Her spiller avanceret kryptering en afgørende rolle.

 

Hvad er avanceret kryptering?

Kryptering er en teknologisk sikkerhedsforanstaltning, der omdanner klar tekst til ulæselig tekst. Med avanceret kryptering tager vi skridtet videre og anvender komplekse algoritmer og sikkerhedsprotokoller for at sikre, at ingen uautoriserede personer får adgang til data. Dette er en integreret del af vores service og gælder for alle filer, der uploades, åbnes, og deles på bestyrelsesportalen.

 

Hvordan beskytter BOARD-OFFICE dine dokumenter?

Når en fil uploades på BOARD-OFFICE, bliver den omgående krypteret. Det betyder, at selv hvis nogen forsøger at tilgå din fil uautoriseret, vil de blive mødt med ulæselige data, der er umulig at dekryptere uden den korrekte nøgle.

 

Hvem har gavn af dette?

Alle! Uanset om man er direktør, formand, bestyrelsesmedlem, der deler forretnings følsomme informationer med andre, der håndterer store mængder data, er vores avancerede krypteringsteknologi designet til at beskytte de informationer, der ligger på bestyrelsesportalen.

Ved at anvende avanceret kryptering i alle aspekter af filhåndtering sikrer vi, at dine forretningsdata er beskyttet mod uautoriseret adgang. Vi er meget opmærksomme på, hvor vigtigt det er for en virksomhed at håndtere sin data sikkert, og derfor er det vigtigt for os at levere en portal, der opfylder høje standarder for cybersikkerhed og der bidrager til at overholde GDPR.

For mere information om, hvordan vi kan hjælpe med at sikre din virksomheds data, kontakt os for at få en demo.

Hvordan kan BOARD-OFFICE hjælpe dig?

Vi viser dig gerne vores bestyrelsesportal. Vi drøfter også gerne med jer, hvordan vi kan være med at skabe de bedste arbejdsgange i topledelsen.

Ingen bestyrelse er bedre end de arbejdsredskaber man stiller til rådighed.

Udfyld skemaet og bliv kontaktet med det samme.
Skrivebord