Om BOARD OFFICE organisationen og medarbejdere

Vores identitet

Vores pejlemærke er "CREATING BOARD VALUE"

Om os
FORVENT MERE AF OS!

Vores tætte samarbejde med førende internationale forskere, erfarne bestyrelsesledere og erhvervstunge ressourcepersoner, gør det muligt for os at målrette vores produkter og sikre, at de fungerer i praksis samt skaber resultater.

 

Vores indsigt i bestyrelsesfeltet er essentielt og afgørende for, at vi kan levere markedets bedste bestyrelsesportal til at støtte bestyrelsens arbejdsgange og bidrag.

VI SÆTTER PRIS PÅ FEED-BACK!

Udviklingen af bestyrelsesportalen har foregået i tæt samarbejde med internationale aktører og forskere i bestyrelsesarbejde, sikkerhedsvirksomheder, IT-leverandører samt vores kunder.

 

Bestyrelsesportalen bliver løbende forbedret baseret på den feedback, vi får fra vores kompetente kunder.

 

VORES VISION!

Vi bestræber at sætte standarden for bestyrelsesportaler.

 

Ingen bestyrelser er bedre end de arbejdsbetingelser og -redskaber, der stilles til rådighed for dem. Derfor giver vi bestyrelser de bedst mulige betingelser for værdiskabelse.

Three
Blue

Ejere

Bestyrelsesarbejde er selvsagt afgørende for os. Vi arbejder derfor målrettet med, at vores interne bestyrelse arbejder sammen med ledelsen for at sikre den bedst mulige forretningsudvikling af BOARD OFFICE A/S.
Randi Ib
Reelle ejer og founder

Randi Ib er stifter af BOARD OFFICE A/S. Hun er i dag CEO og ansvarlig for storkunder, forskning samt forretningsudvikling. Hun har solid governance erfaring og er forfatter til flere bøger om bestyrelsesarbejde. Hun fik i 2015 forskningsmæssig anerkendelse for modellen BOARD GROUND ZERO. Se mere på BOARD-PEOPLE.DK

Randi Ib
John Lindgaard
Aktionær

John Lindgaard indtrådte i ejerkredsen ultimo 2019. John har mange års solid erhvervserfaring og har tillige bestået to bestyrelsesuddannelser.

John Lindgaard
Kurt Nørrisgaard
Aktionær og bestyrelsesmedlem

Er indtrådt i ejerkredsen første halvår 2021

Kurt Nørrisgaard
About us

Solid governance baggrund

Forskning

BOARD OFFICE A/S (BOARD GOVERNANCE A/S) er grundlagt i 2004 som et konsulenthus indenfor bestyrelsesudvikling, og beskæftiger sig udelukkende med ydelser og produkter relateret til selskabers øverste ledelsesorganer.

BOARD OFFICE A/S er solidt forankret i forskning indenfor bestyrelsesarbejde og har et tæt samarbejde med internationale forskere, institutioner og anerkendte aktører indenfor governance.

Bestyrelsesportalen er udviklet på baggrund af mere end 17 års erfaring med at udvikle, træne og uddanne bestyrelsesmedlemmer i Danmark, Skandinavien og Europa.

Navy

Hvordan kan BOARD OFFICE hjælpe dig?

Vi viser dig gerne vores bestyrelsesportal. Vi drøfter også gerne med jer, hvordan vi kan være med at skabe de bedste arbejdsgange i topledelsen.

Ingen bestyrelse er bedre end de arbejdsredskaber man stiller til rådighed.

Udfyld skemaet og bliv kontaktet med det samme.
Grøn baggrundsbillede