Om os

Vores identitet

 

Vores pejlemærke er "CREATING BOARD VALUE".

 

Om os
FORVENT MERE AF OS!

Vores tætte tilknytning og samarbejde med førende internationale forskere, erfarne bestyrelsesledere samt erhvervstunge ressourcepersoner, gør det muligt for os at målrette vores produkter, og sikre at de kan anvendes i praksis samt skabe resultater.

 

Vi ser denne tætte indsigt i vores arbejdsfelt som absolut essentiel, og som afgørende for at kunne levere markedets bedste mulighed for at støtte bestyrelsens arbejdsgange og bidrag.

PRIS PÅ FEED-BACK!

Udviklingen af bestyrelsesportalen har foregået i tæt samarbejde med internationale aktører, forskere, sikkerhedsvirksomheder, IT-leverandører, samt ikke mindst vores kunder.

 

Bestyrelsesportalen bliver løbende forbedret yderligere baseret på den feedback vi får fra vores kompetente kunder.

Og inddrager naturligt kunder i vores brugerdrevet udviklingsprocesser.

 

VORES VISION!

Er at sætte standarden for bestyrelsesportaler.

 

Ingen bestyrelser er bedre end de arbejdsbetingelser og redskaber der stilles tilrådighed for dem - derfor giver vi bestyrelser de bedst mulige betingelser for at kunne skabe værdi og træffe beslutninger.

Three
Blue

Ejere

Bestyrelsesarbejde er selvsagt afgørende for os. Vi arbejder derfor målrettet med, at vores interne bestyrelse arbejder sammen med ledelsen for at sikre den bedst mulige forretningsudvikling af BOARD GOVERNANCE A/S.
John Lindgaard
Aktionær og bestyrelsesleder
John Lindgaard indtrådte i ejerkredsen ultimo 2019. Og i den forbindelse tiltrådte som bestyrelsesleder. John har mange års solid erhvervserfaring. Og har tillige bestået to bestyrelsesuddannelse.
John Lindgaard
Randi Ib
Reelle ejer og founder
Randi Ib er stifter af BOARD OFFICE A/S. Hun er i dag CEO og ansvarlig for storkunder, forskning samt forretningsudvikling. Hun har solid governance erfaring og er forfatter til flere bøger om bestyrelsesarbejde. Hun fik i 2015 forskningsmæssig anerkendelse for modellen BOARD GROUND ZERO. Se mere på BOARD-PEOPLE.DK
Randi Ib
Kurt Nørrisgaard
Bestyrelsesmedlem
Er indtrådt i ejerkredsen første halvår 2021
Kurt Nørrisgaard
About us

Solid governance baggrund

Forskning

BOARD OFFICE A/S (GOVERNANCE) er grundlagt i 2004 som et konsulenthus indenfor bestyrelsesudvikling, og beskæftigede sig udelukkende med ydelser og produkter relateret til selskabernes øverste ledelsesorganer.

BOARD OFFICE A/S er solid forankret i forskning indenfor bestyrelsesarbejde og har et tæt samarbejde med internationale forskere, institutioner og anerkendte aktører indenfor governance.

Bestyrelsesportalen BOARD OFFICE™ er udviklet på baggrund af disse mere end 17 års erfaring med at udvikle, træne og uddanne bestyrelsesmedlemmer i Danmark, Skandinavien og Europa.

Navy

MÅ VI VISE DIG BOARD-OFFICE

Vi viser dig gerne bestyrelsesportalen. Og drøfter gerne med jer hvordan vi kan være med at skabe de bedste arbejdsgange i topledelsen.

Ingen bestyrelse er bedre end de arbejdsredskaber man stiller til rådighed.

Udfyld skemaet og bliv kontaktet med det samme.