Partnere

Partnere med de bedste!

Vi tror på at løfte den professionelle og digitale dagsorden i bestyrelseslokalerne i tæt samarbejde med vores partnere, kunder og leverandører.

FORVENT MERE AF OS!

 

Sammen professionalisere vi bestyrelserne

BOARD OFFICE A/S har siden 2004 både uddannet og rådgivet bestyrelsesmedlemmer samt fungeret som partner ved rekruttering til bestyrelser, udstedelse af BESTYRELSESLICENS® og BESTYRELSESVURDERING®.

Vores referencer spænder vidt, og omfatter virksomheder, organisationer, forskernetværk i mange forskellige brancher, størrelser og lande. Vi har arbejdet sammen med både mindre lokale selskaber og store internationale koncerner, hvorfor vi er en oplagt partner for dig og din bestyrelse.

Vi er stolte af, at have de mest betydende PARTNERE bag os, med hvem vi i tæt samarbejde løfter den professionelle, digitale og governance agenda med.

Flere af disse har vi indgået lange og eksklusive samarbejder med for i fælleskab at udvikle professionalisering af bestyrelser både i Danmark, Europa og global.

 

Partneraftaler

2021 PARTNERAFTALE

Sikrer at vores kunder kan kombinere BOARD-OFFICE med en bestyrelsesansvarsforsikring. 

Commercial Lines Director, fra CODAN DK, Camilla Amstrup, udtaler følgende omkring det nyligt indgåede partnerskab:

“CODAN ønsker et øget værditilbud til kunderne og er stolte af at være leverandør af bestyrelsesansvarsforsikringer. 

 

NORDEA

Nordea er vores leverandør og bankforbindelse. 

2019 EKSKLUSIV PARTNERAFTALE

Sammen med Danske Advokater sætter vi fokus på digitalisering af bestyrelsernes arbejde både internt i brancheorganisationen, i deres brancheforeninger samt i deres mange medlemsvirksomheder.

 

Advokaterne spiller en stor rolle i at sikre udviklingen af bestyrelsesarbejde samt overholdelse af retslige rammer og lovgivning. Herunder overholdelse af GDPR, dataopbevaring mv.

 

 

2020 EKSKLUSIV PARTNERAFTALE

Dansk Erhvervs betydning for de aktuelle erhvervspolitiske dagsordener er betydende.

Vi er derfor stolte af at de har indgået eksklusiv samarbejdsaftale om at professionalisere og digitalisere bestyrelsernes arbejde i deres brancheforeninger samt medlemmer.

MÅ VI VISE DIG BOARD-OFFICE

Vi viser dig gerne bestyrelsesportalen. Og drøfter gerne med jer hvordan vi kan være med at skabe de bedste arbejdsgange i topledelsen.

Ingen bestyrelse er bedre end de arbejdsredskaber man stiller til rådighed.

Udfyld skemaet og bliv kontaktet med det samme.