Partnere

Partnere med de bedste!

Vi tror på at løfte den professionelle og digitale dagsorden i bestyrelseslokalerne i tæt samarbejde med vores partnere, kunder og leverandører.

FORVENT MERE AF OS!

 

Partnere

Sammen professionaliserer vi bestyrelserne

BOARD OFFICE A/S har siden 2004 både uddannet og rådgivet bestyrelsesmedlemmer samt fungeret som partner ved rekruttering til bestyrelser, udstedelse af BESTYRELSESLICENS® og BESTYRELSESVURDERING®.

Vores referencer spænder vidt, og omfatter virksomheder, organisationer, forskernetværk i mange forskellige brancher, størrelser og lande. Vi har arbejdet sammen med både mindre lokale selskaber og store internationale koncerner, hvorfor vi er en oplagt partner for dig og din bestyrelse.

Vi er stolte af, at have de mest betydende PARTNERE bag os, med hvem vi i tæt samarbejde løfter den professionelle, digitale og governance agenda med.

Flere af disse har vi indgået lange og eksklusive samarbejder med for i fælleskab at udvikle professionalisering af bestyrelser både i Danmark, Europa og globalt.

 

 

Partneraftaler

2021 PARTNERAFTALER

Sikrer at vores kunder kan kombinere BOARD-OFFICE med en bestyrelsesansvarsforsikring. 

Commercial Lines Director, fra CODAN DK, Camilla Amstrup, udtaler følgende omkring det nyligt indgåede partnerskab:

“CODAN ønsker et øget værditilbud til kunderne og er stolte af at være leverandør af bestyrelsesansvarsforsikringer. 

CODAN
2021 PARTNER AFTALE

Nordea har valgt BOARD OFFICE til deres erhvervskunder med henblik på at benytte en cloud-baseret portal, som letter arbejdet for virksomhedens ledelse og bestyrelse.

 

Head of Business Banking Denmark, Bjørn Bøje Jensen:

"Portalen letter arbejdet for virksomhedernes ledelse og bestyrelse og bidrager til at virksomheden har ”orden i penalhuset” gennem en cloud-baseret, sikker løsning. Samtidig sikrer portalen, at det er let at dele dokumenter med advokat, revisor og med banken."

Nordea
2019 EKSKLUSIV PARTNERAFTALE

Sammen med Danske Advokater sætter vi fokus på digitalisering af bestyrelsernes arbejde både internt i brancheorganisationen, i deres brancheforeninger samt i deres mange medlemsvirksomheder.

 

Advokaterne spiller en stor rolle i at sikre udviklingen af bestyrelsesarbejde samt overholdelse af retslige rammer og lovgivning. Herunder overholdelse af GDPR, dataopbevaring mv.

Danske Advokater
2020 EKSKLUSIV PARTNERAFTALE

Dansk Erhvervs betydning for de aktuelle erhvervspolitiske dagsordener er betydelig.

Vi er derfor stolte af, at de har indgået eksklusiv samarbejdsaftale om at professionalisere og digitalisere bestyrelsernes arbejde i deres brancheforeninger samt medlemmer.

 

Dansk Erhverv
Fonden for Entreprenørskab

Board Governance har i samarbejde med Fonden for Entreprenørskab et ønske om at bidrage til iværksætteriets udvikling i Danmark. Derfor har Board Governance indgået en partnerskabsaftale med Fonden for Entreprenørskab, som arbejder med at fremme entreprenante mindsets og startup projekter gennem uddannelsessystemet. Gennem Fonden for Entreprenørskabs aktiviteter kan Board Governance bidrage med deres støtte, viden og ressourcer for at fremme dygtige og stærke startups.

Fonden for Entrepenørskab
2020 PARTNERSKABSAFTALE

 

Vi værner om erhvervslivet og støtter iværksættere til vækst, hvorfor et samarbejde med Startup Central var yderst relevant for os. Startup Central er et netværk, som hjælper startups med at vokse, holde fokus på vækst og navigere effektivt i et hav af muligheder for iværksættere! 

 

Board Office Startup Central partner

MÅ VI VISE DIG BOARD-OFFICE

Vi viser dig gerne bestyrelsesportalen. Og drøfter gerne med jer hvordan vi kan være med at skabe de bedste arbejdsgange i topledelsen.

Ingen bestyrelse er bedre end de arbejdsredskaber man stiller til rådighed.

Udfyld skemaet og bliv kontaktet med det samme.