Bestyrelsen

Vi samarbejder med de bedste. Og stiller selvfølgelig de største krav og forventninger til vores interne bestyrelser. 

Bestyrelsen i BOARD GOVERNANCE A/S er ansvarlig for alle vores forretningsområder, herunder bestyrelsesportalen BOARD OFFICE.

Bestyrelsesarbejde er selvsagt afgørende for os - vi arbejder derfor målrettet med, at vores egen interne bestyrelse arbejder sammen med ledelsen i at sikre den bedst mulige forretningsudvikling af BOARD GOVERNANCE A/S.

Måtte du have interesse i at arbejde sammen med os, er du altid velkommen til at kontakte os og fortælle os, hvorfor du lige netop er den vi mangler i bestyrelsen.

Herunder kan du se vores nuværende bestyrelse. 

BESTYRELSESLEDER JOHN LINDGAARD

Læs mere om John Lindgaard her.

ASS. BESTYRELSESLEDER NIELS ARNOLD LUND

Niels Arnold Lund har tidligere arbejdet med vurderinger af selskabers forretningsmæssige potentiale herunder selskabers bestyrelsesarbejde og kompetenceberedskabet i topledelsen. Niels Arnold Lund har mere end 25 års erfaring med erhvervsrådgivning og ledelse - dels som direktør for Storkundeområdet i Spar Nord - dels som Head of Corporate Banking i Nordea.

Niels Arnold Lund er uddannet i den finansielle sektor og har en MBA. I bestyrelsen beskæftiger Niels Arnold Lund sig primært med udvikling af bestyrelsesarbejdet i en mere værdiskabende retning.

Læs mere om Niels Arnold Lund her.

DIREKTIONSMEDLEM RANDI IB

Randi Ib har solid erfaring med personlig træning af bestyrelsesmedlemmer, topledere og med udvikling af procesværktøjer til bestyrelser. Randi Ib har uddannelse og erhvervsmæssig baggrund inden for governance, businessmodels og forskning. Hun er forfatter til flere bøger, herunder "De duelige bestyrelsesmedlemmer" og medforfatter til en række øvrige bøger, artikler og forskningsprojekter.

Hun er administrerende direktør og grundlægger af BOARD GOVERNANCE A/S. I bestyrelsen beskæftiger Randi Ib sig primært med ledelsesrapportering.

Hun deltager tillige i en række bestyrelser, advisory boards, forskernetværk og erhvervsnetværk.

Læs mere om Randi Ib her.

BESTYRELSESMEDLEM LARS STENSGAARD MØRCH

Læs mere om Lars Stensgaard Mørch her.