REFERENCER

CREATING BOARD VALUE™

I mere end 4000 selskaber, organisationer og deres bestyrelser arbejder personer, som hos BOARD GOVERNANCE A/S har fået inspiration og nye metoder til at udvikle deres bestyrelsesarbejde.

Vi er stolte af vores omfattende og brede referenceliste.

Den tillid vi bliver mødt af, håber vi, bliver gengældt af den interesse vi viser for hver enkelt kunde.

 

REFERENCER

BOARD GOVERNANCE A/S har gennem de seneste 14 år både uddannet og rådgivet bestyrelsesmedlemmer samt fungeret som partner ved rekruttering til bestyrelser, udstedelse af BESTYRELSESLICENS® og BESTYRELSESVURDERING®.

Vores referencer spænder vidt, og omfatter virksomheder og organisationer i mange forskellige brancher og størrelser.
Vi har arbejdet sammen med både mindre lokale selskaber og store internationale koncerner, hvorfor vi er en oplagt partner for dig og din bestyrelse.

Fælles for alle vores ydelser er, at de altid tager udgangspunkt i den enkelte bestyrelse eller det individuelle bestyrelsesmedlem. 

Vores fokus er på den ledelsesmæssige del af bestyrelsesarbejdet, da det er gennem god ledelse, at bestyrelsen og dets medlemmer kan udvikle sig.

Da vi ønsker at sikre, at så mange som muligt får adgang til de mest moderne arbejdsmetoder - introducerer vi nu BOARD PEOPLE™. Et total univers for bestyrelsesmedlemmer.

BOARD PEOPLE™ understøtter det konkrete bestyrelsesarbejde og dig som bestyrelsesmedlem. Jo mere bevidst et bestyrelsesmedlem du bliver, des bedre bliver bestyrelsens evne til at skabe værdi og samtidig forøges evnen til innovativt at arbejde med forretningsudvikling.

Nedenfor kan du se et udpluk af de virksomheder, som vi har arbejdet sammen med.